Turkesterone 10% standardized

Over Turkesterone Plus

Wat is Ajuga Turkestanica extract?

Ajuga Turkestanica-extract is een 100% natuurlijk en veganistisch product. Het is een plantenextract dat vol zit met ecdysteroïden zoals Turkesterone en ecdysterone. Deze stoffen komen van nature voor in dit plantenextract en hebben krachtige effecten voor sporters. Ecdysteroïden zitten ook in verschillende superfoods die je in de supermarkt kunt vinden. Zowel spinazie als quinoa bevatten ecdysteroïden en zijn daarom ook goede voedingsmiddelen voor krachtsporters. Het voordeel van onze Turkesterone is dat het in een hogere concentratie aanwezig is waardoor het effect beter merkbaar is. Met onze nieuwe Turkesterone Plus wordt dit nog extra versterkt.

Wat is Turkesterone Plus?

Turkesterone Plus is de verbeterde versie van Turkesterone. Het Turkesterone extract is gestandaardiseerd op 10%, het hoogst beschikbare percentage van Turkesterone. Door het verhoogde percentage van Turkesterone in Turkesterone Plus, worden de positieve effecten versterkt. Om het effect van Turkesterone Plus verder te verhogen, is er een HBC-complex toegevoegd aan het extract. Deze stof zorgt voor een betere absorptie van Turkesterone in het lichaam en verhoogt daardoor de effectiviteit van Turkesterone Plus. Al met al is Turkesterone Plus een van de meest krachtige supplementen om je lichaam een boost te geven tijdens het sporten!

Hoe werken ecdysteroïden zoals Turkesterone?

Ecdysteroïden zijn steroïden die werken als androgenen in het lichaam, bijvoorbeeld testosteron. Enkele voorbeelden van ecdysteroïden zijn Ecdysone, Ecdysterone en Turkesterone, waarvan Turkesterone de krachtigste van de drie is. Omdat deze natuurlijke ecdysteroïden een soortgelijke chemische structuur hebben als androgenen, zorgen zij voor sterke testosteronachtige effecten. Door deze eigenschap worden verschillende processen in het lichaam versterkt, zoals eiwitsynthese en activering van de oestrogeenreceptor beta.

Eiwitsynthese is het proces waarbij eiwitten worden aangemaakt. Wanneer de productie van eiwitten groter is dan de afbraak ervan, vindt er groei van de spiermassa (anabolisme) plaats. Bij gebruik van onze Turkesterone-supplementen kan dit proces worden versterkt, waardoor de spiergroei toeneemt. Onderzoek toont aan dat de oestrogeenreceptor bèta betrokken is bij spiergroei en herstel. De combinatie van onder andere deze processen zorgt voor de krachtige werking van Turkesterone voor krachtsporters.

Deze processen vinden plaats zonder dat het steroïde bindt aan androgeenreceptoren, zodat het hormonale systeem niet wordt beïnvloed, dit wordt ondersteund door de tot nu toe uitgevoerde studies. Dit zou betekenen dat Turkesterone geen nare bijwerkingen heeft zoals het geval is met testosteron supplementen en andere anabolen steroïden. Bovendien wordt de Turkesterone getest op verschillende schadelijke stoffen zoals pesticiden, schimmels, zware metalen en bacteriën zoals Salmonella, om de veiligheid te garanderen. Dit wordt gedaan met de HPLC methode, het certificaat van deze test vindt u hier.

Is Turkesterone Plus veilig?

Recente studies hebben geen negatieve bijwerkingen gevonden bij langdurig gebruik van Turkesterone. Dit suggereert dat Turkesterone volledig veilig is om te gebruiken. We raden echter wel aan om af en toe een pauze in te lassen om te voorkomen dat het lichaam mogelijk afhankelijk wordt van Turkesterone, wat het geval kan zijn met veel middelen. De enige mogelijke bijwerking is misselijkheid na inname op een lege maag. Daarom raden wij aan de capsules tijdens of vlak na de maaltijd in te nemen.

Waar komt Turkesterone Plus vandaan?

Turkesterone is dus afkomstig van het Ajuga Turkestanica-extract, maar wat is het precies? Ajuga Turkestanica Extract is afkomstig van de Ajuga Turkestanica plant die oorspronkelijk groeit in Centraal-Azië. De plant groeit in bergachtige gebieden en kan overleven op hoogtes rond de 2500 meter. De plant werd al gebruikt binnen de kruidengeneeskunde omdat hij een geneeskrachtige werking zou hebben. Later werden de krachtige effecten ontdekt door de sportwereld, en nu wordt Turkesterone ook gebruikt door atleten. Russische atleten gebruiken dit product al vele jaren op de Olympische Spelen, wat regelmatig resulteerde in overwinningen voor de Russen.

Hoe moet u Turkesterone Plus doseren?

Wij raden aan om twee Turkesterone capsules per dag in te nemen. Er is nog geen aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vastgesteld, dus een exacte hoeveelheid kan niet worden aangegeven. Raadpleeg indien nodig een arts om een doeltreffende dosis te bepalen. Verschillende atleten op het internet delen hun ervaringen en vaak worden verschillende Turkesterone doseringen gebruikt.

Studies

  1. Ecdysteroids as non‑conventional anabolic agent: performance enhancement by ecdysterone supplementation in humans 
  2. Comparative experimental investigation of the anabolic activity of phytoecdysteroids and steranabols
  3. Effects of methoxyisoflavone, ecdysterone, and sulfo-polysaccharide supplementation on training adaptations in resistance-trained males

 

Turkesterone Plus Gym Natural 10% gestandaardiseerd potje voorkant 60 capsules
Turkesterone Plus
Turkesterone Plus

Turkesterone Plus

Normale prijs€29,95
/
Inclusief belasting. Verzending berekend bij het afrekenen.

WAAROM WIJ TURKESTERONE VERKOPEN?

Wij zijn na eigen gebruik, ondersteund door onderzoeken, overtuigd van de werking van Turkesterone. Destijds was er weinig tot geen betrouwbaar aanbod in Turkesterone producten, hier wilden wij verandering in brengen. 

WAT IS ER MIS MET ANDERE TURKESTERONE PRODUCTEN?

We merken dat er veel Turkesterone producten worden verkocht waar in werkelijkheid minder Turkesterone en andere Ecdysteroïden in zitten dan wordt beloofd. Daarnaast wordt het Ajuga Turkestanica extract vaak 1:1 aangelengd met het HBC-complex, waardoor er minder Turkesterone in het eindproduct zit. Turkesterone wordt dus vaak in een te lage dosis verkocht om het product goedkoper aan te kunnen bieden.

WAAROM GYM NATURAL TURKESTERONE PLUS?

  • Wij standaardiseren onze Turkesterone Plus daadwerkelijk op 10%, klik hier voor de testresultaten.🔬
  • Onze Turkesterone is maximaal 1:9 gemengd met HBC-complex.💪
  • Wij verkopen 500mg capsules die voor 100% zijn gevuld met extract.💯

Wil je meer weten over Turkesterone Plus? Lees onze infoblog.