Turkesterone Banner

Over Turkesterone

Wat is Ajuga Turkestanica extract?

Ajuga Turkestanica-extract is een 100% natuurlijk en veganistisch product. Het is een plantenextract dat vol zit met ecdysteroïden zoals Turkesterone en ecdysterone. Deze stoffen komen van nature voor in dit plantenextract en hebben krachtige effecten voor sporters. Ecdysteroïden zitten ook in verschillende superfoods die je in de supermarkt kunt vinden. Zowel spinazie als quinoa bevatten ecdysteroïden en zijn daarom ook goede voedingsmiddelen voor krachtsporters. Het voordeel van onze Turkesterone is dat het in een hogere concentratie aanwezig is waardoor het effect beter merkbaar is.

Wat is Turkesterone?

Dit Turkesterone product is onze natuurlijke variant met het Turkesterone extract gestandaardiseerd op 2%. Het percentage bij deze versie van Turkesterone is lager dan onze Turkesterone Plus, daarentegen is deze versie 100% natuurlijk en vegan. Er zijn namelijk geen extra stoffen aan toegevoegd. Al met al is Turkesterone een van de meest krachtige supplementen om je lichaam een boost te geven tijdens het sporten, en dat op een natuurlijke manier!

Hoe werken ecdysteroïden zoals Turkesterone?

Ecdysteroïden zijn steroïden die werken als androgenen in het lichaam, bijvoorbeeld testosteron. Enkele voorbeelden van ecdysteroïden zijn Ecdysone, Ecdysterone en Turkesterone, waarvan Turkesterone de krachtigste van de drie is. Omdat deze natuurlijke ecdysteroïden een soortgelijke chemische structuur hebben als androgenen, zorgen zij voor sterke testosteronachtige effecten. Door deze eigenschap worden verschillende processen in het lichaam versterkt, zoals eiwitsynthese en activering van de oestrogeenreceptor beta.

Eiwitsynthese is het proces waarbij eiwitten worden aangemaakt. Wanneer de productie van eiwitten groter is dan de afbraak ervan, vindt er groei van de spiermassa (anabolisme) plaats. Bij gebruik van onze Turkesterone-supplementen kan dit proces worden versterkt, waardoor de spiergroei toeneemt. Onderzoek toont aan dat de oestrogeenreceptor bèta betrokken is bij spiergroei en herstel. De combinatie van onder andere deze processen zorgt voor de krachtige werking van Turkesterone voor krachtsporters.

Deze processen vinden plaats zonder dat het steroïde bindt aan androgeenreceptoren, zodat het hormonale systeem niet wordt beïnvloed, dit wordt ondersteund door de tot nu toe uitgevoerde studies. Dit zou betekenen dat Turkesterone geen nare bijwerkingen heeft zoals het geval is met testosteron supplementen en andere anabolen steroïden. Bovendien wordt de Turkesterone getest op verschillende schadelijke stoffen zoals pesticiden, schimmels, zware metalen en bacteriën zoals Salmonella, om de veiligheid te garanderen. Dit wordt gedaan met de HPLC methode, het certificaat van deze test vindt u hier.

Is Turkesterone veilig?

Recente studies hebben geen negatieve bijwerkingen gevonden bij langdurig gebruik van Turkesterone. Dit suggereert dat Turkesterone volledig veilig is om te gebruiken. We raden echter wel aan om af en toe een pauze in te lassen om te voorkomen dat het lichaam mogelijk afhankelijk wordt van Turkesterone, wat het geval kan zijn met veel middelen. De enige mogelijke bijwerking is misselijkheid na inname op een lege maag. Daarom raden wij aan de capsules tijdens of vlak na de maaltijd in te nemen.

Waar komt Turkesterone vandaan?

Turkesterone is dus afkomstig van het Ajuga Turkestanica-extract, maar wat is het precies? Ajuga Turkestanica Extract is afkomstig van de Ajuga Turkestanica plant die oorspronkelijk groeit in Centraal-Azië. De plant groeit in bergachtige gebieden en kan overleven op hoogtes rond de 2500 meter. De plant werd al gebruikt binnen de kruidengeneeskunde omdat hij een geneeskrachtige werking zou hebben. Later werden de krachtige effecten ontdekt door de sportwereld, en nu wordt Turkesterone ook gebruikt door atleten. Russische atleten gebruiken dit product al vele jaren op de Olympische Spelen, wat regelmatig resulteerde in overwinningen voor de Russen.

Hoe moet u Turkesterone doseren?

Wij raden aan om twee Turkesterone capsules per dag in te nemen. Er is nog geen aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vastgesteld, dus een exacte hoeveelheid kan niet worden aangegeven. Raadpleeg indien nodig een arts om een doeltreffende dosis te bepalen. Verschillende atleten op het internet delen hun ervaringen en vaak worden verschillende Turkesterone doseringen gebruikt.

Studies

  1. Ecdysteroids as non‑conventional anabolic agent: performance enhancement by ecdysterone supplementation in humans 
  2. Comparative experimental investigation of the anabolic activity of phytoecdysteroids and steranabols
  3. Effects of methoxyisoflavone, ecdysterone, and sulfo-polysaccharide supplementation on training adaptations in resistance-trained males

 

Turkesterone Gym Natural 2% gestandaardiseerd potje 60 capsules
Turkesterone
Commercial Turkesterone Gym Natural

Turkesterone

Normale prijs€21,95
/
Inclusief belasting. Verzending berekend bij het afrekenen.

WAAROM WIJ TURKESTERONE VERKOPEN?

Wij zijn na eigen gebruik, ondersteund door onderzoeken, overtuigd van de werking van Turkesterone. Destijds was er weinig tot geen betrouwbaar aanbod in Turkesterone producten, hier wilden wij verandering in brengen.

WAAROM IS DEZE TURKESTERONE GESTANDAARDISEERD OP 2%? 

Grote hoeveelheden pure Turkesterone kunnen voor het lichaam moeilijk zijn om effectief op te nemen. Deze Turkesterone is daarentegen gestandaardiseerd op 2%, dit is een hoeveelheid die in pure vorm goed kan worden opgenomen door het lichaam. Wij vinden het heel belangrijk dat er een supplement is voor elke sporter, vandaar dat deze 100% natuurlijk is. 🍃

WAAROM GYM NATURAL TURKESTERONE?

  • Wij standaardiseren onze Turkesterone daadwerkelijk op 2%, klik hier voor de testresultaten.🔬
  • Wij zetten ons ook in voor de natuurlijke sporter.💪
  • Wij verkopen 500mg capsules die voor 100% zijn gevuld met extract.💯

Wil je meer weten over Turkesterone? Lees onze infoblog.