Over ons

wie zit er achter gym natural?

Mijn naam is Beer, 22 jaar oud, en heb sinds jongs af aan al affiniteit gehad met ondernemerschap en sporten.

Met name heb ik altijd een drang gehad om andere mensen verder te helpen. Dit resulteert er in dat ik non-stop bezig met andere mensen hun doelen te laten verwezenlijken.

Begin 2021 begon de hype rondom Turkesterone in Amerika langzamerhand steeds groter te worden, maar viel het me op dat er nog geen betrouwbare aanbieder was in Nederland. Vanuit hier is Gym Natural gestart, maar de visie werd steeds sterker.

Wat is het verhaal achter Gym Natural?

Gym Natural is opgestart vanuit de visie om het sporten voor de doorsnee persoon een stuk gezonder te kunnen maken op elke manier. Wat je met name de laatste paar jaren in de fitness sector ziet is “hoe groter, hoe beter”. Nou ben ik het daar in een zekere zin absoluut mee eens, maar is dit niet ‘the way to go’ voor elk persoon in de sportschool. Menigeen persoon gaat tegenwoordig naar de sportschool om een stuk fitter te worden en beter in zijn/haar vel te zitten. Daarentegen is een groot deel van de supplementensector enkel gefocust op higher perfomance, wat vaak ten koste gaat van de kwaliteit. Daar komt bovenop dat bij de meeste producten er inmiddels een gigantische waslijst van ingrediënten is, hartstikke onnodig naar mijn mening. De missie van Gym Natural is dan ook om een breed assortiment aan natuurlijke producten te bieden die elke sportfanaat in staat stelt om maximale resultaten te behalen op een zo natuurlijk mogelijke manier.

Bedrijfsinformatie

Vestigingsadres: Merwedeweg 5c2, 3621LP Breukelen, Nederland.
Telefoon: +31 85 4011241
E-mail: info@gymnatural.nl
KVK: 82593787
BTW nummer: NL862531676B01