Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Is de verzegeling wel verbroken, dan is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nog 14 dagen de tijd om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Wij brengen geen kosten in rekening voor het retourneren van uw pakket, omdat wij er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen. Als het product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij graag uw geld terug. Op voorwaarde dat het product nog verzegeld is.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, wordt het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Gym Natural geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u gebruik maken van het retourportaal of contact met ons opnemen via info@gymnatural.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na melding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde is ontvangen.

Wilt u een pakket retourneren?

Om dit gemakkelijk te maken voor u, gebruiken wij bij Gym Natural een retourportaal. Met het retourportaal kunt u zich eenvoudig aanmelden en zelf uw pakket versturen, zonder dat u ons hiervan op de hoogte hoeft te brengen. Mocht je problemen ondervinden met het portaal, dan kunt u ons altijd mailen op info@gymnatural.nl.

Hulp nodig bij retourneren?

Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken om een pakket te retourneren. Daarom hebben we een pagina gemaakt waar duidelijk uitgelegd wordt hoe u een pakket kan retourneren. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@gymnatural.nl.